Saturday, December 03, 2005

Sapnai Dec 03, 2005

Sapnas: Virtuvej
Sapnavau jog esu uzrakintas kazkokiame bute. Jo isplanavimas atrode kaip iprasto lietuvisko buto. Stovejau virtuveje, saldytuvas buvo atdaras, ir jo dureles uzstojo praejima todel noredamas pereiti as laipiojau per dureliu virsu. Jame buvo visokiausiu vaisiu. As ketinau pasidaryti vaisiu su grietine. Taip pat atkreipiau demesi i sudygusius sparagus maiselyje padetus virsutineje saldytuvo lentynoje. Sapne prisiminiau, kad juos matau jau ne pirma karta.

Tuo pat metu galvoje mintimis kalbejau su savo mokytoju Steve. Jo klausiau: "kodel zmogus turi tureti partneri, kad taptu tobulas?". Jis atsake, jog zmogus su partneriu yra pirmoje vietoje, o visa kita tik antra ir trecia. Labai nusistebejau kodel jis taip kalba juk pats irgi yra be partnerio.

Sapnas: Lovoje
Veiksmas vyko Raseiniuose, namuose. Didysis kambarys buvo be pertvaros. Jame dvi dvigules lovos. Vienoje mano klasiokes Aiva ir Giedre. Kitoje as ir tevukas. Visi buvome susisupe i savo antklodes ir guledami skaldeme juokelius. Tevukas miegojo nusisukes i siena. Prismenu kaip Aiva kazka pasnibzdejo draugei i ausi paskui manes paklause ar vis dar gyvenu su tevais. As atsakiau: "Jo, ne tik gyvenu, bet dar ir miegam vienoj lovoj". Negalejau tverti juokais. Jos vel kazka pradejo snibzdetis tarpusavyje. As pasnairavau i tevuka. Tas su sypsena veide apsisuko ant kito sono, vis dar uzsimerkes ir paklause manes ar jos girdejo ka as pasakiau.

Sapnas: Meile Airijoj
Veiksmas vyko Airijoj kazkokiame erdviame ofise. Didelis kambarys buvo padalintas i daugeli daliu pertvaromis. Pro placius langus matesi pastatai bei giedras dangus. Sedejau su nepazistama lietuvaite, beje ji Airijoj buvo nelegaliai.

Mudviem nebuvo paslaptis ko mes cia susirinkome tad viskas nedelsiant ir prasidejo. Be jokiu izangu ji atsege man kelnes ir pradejo daryti blowjob. Viskas buvo labai tikroviska ir as akimirksniu pasijutau devintam danguje. Ji jau neistverusi norejo sesti, bet as ja sustabdziau ir paprasiau uzdeti prezervatyva. Nezinau is kur ji tai istrauke, bet jis atrode nemazas, taciau gerai prigludo. Isbandeme dauguma man zinomu pozu. Tai truko apie 30 min.

Staiga laiptineje pasigirdo lyg kas butu nuverte eile lentu. Mes teseme toliau tik ji ne is sio ne is to man pasake, jog ja suseke mokykloje. Dar pridejo, kad ji turi apie dvi dienas kol ja pagaus.

Friday, December 02, 2005

Sapnai Dec 02, 2005

Sapnas: Kortos ir Aistra
Zaidziau su nepazistama mergina kortomis. Pats gulejau ant lovos, ji zemiau uz mane ant grindu. Jos kuna denge ne per daugiausia rubu, gal del to jog zaideme is nusirenginejimo. Mergina turejo puiku kuna ir buvo gerame upe.

Po keliu akimirku uzsitraukiau ja i pas save i lova ir prasidejo sunkiai aprasomi ir realiame gyvenime igyvendinami dalykai: musu kunu formos ir dydziai kito pagal musu nora. Mes mylejomes ilgai. Buvo be galo malonu.

Sapnas: Snaiperiai
Sis sapnas, tikriausiai, buvo atogarsis filmo, kuri maciau vakar. As su draugu lindejau krumuose prie medzio - mes laukeme palankios progos kai galesime pulti nieko neitariancius gangsterius sedincius prie stalo ir ciulpiancius savo cigarus.

Laukeme ilgai, ir mano draugas nutare nubegti namo atsinesti kazkokios sautuvo sudedamosios dalies. Jis tai padare be perspejimo, todel nesugebejau jam uzbegti uz akiu ir musu sleptuve jau nebebuvo paslaptis blogieciams. Jie mus pastebejo. Maciau kaip jie uztaisineja mazdaug amziaus senumo ginkla. Maciau tai tarsi stoveciau visai prie pat ju. Pastebejau jog ju sautuve yra istrigusi kulka ir tai dare ju situacija keblia. Jie keikesi ir kazka man sauke vis dar bandydami isimti uzstrigusia kulka.

Sapnas: Ikaitai
Veiksmas vyko Netoniu kaime, mociutes name. Buvau paemes ikaitais savo pusbroli Dainiu ir pussesere Aida. Jie buvo dar labai mazi. Mes buvome miegamajame, o ju susijaudine tevai gretimame kambaryje. Girdejau savo tetos ukciojima ir verksma - ji taip pat atrode gerokai jaunesne.

Neprisimenu kokios buvo mano salygos ir del ko as visa tai dariau. Cia priejo kitas pusbrolis Raimondas ir pradejo mane itikineti, kad mums nieko neiseis. As supratau padeties bereiksmiskuma. Maciau kaip uz duru stovi mano teta ir stebi kas vyksta su jos pagrobtais vaikais.

Akimirksniu ji isiverze i kambari ir griebe savo dukra uz koju is lovytes. Isspruko taip pat greitai kaip ir buvo isiverzusi. Besiverzdama pro duris gerokai trinktelejo Aidos galvele i duru stakta. As viska stebjau ir nesipriesinau.

Po keliu minuciu as paskelbiau paliaubas ir ejau i gretima kambari atsiprasyti uz pagrobima. Pusbrolis Raimondas stovejo salia, abu devejome kostiumus.

Thursday, December 01, 2005

Sapnai Dec 01, 2005

Sapnas: Sokio Pamokos
Vyko sokio pamokos, taciau mano mokytojai buvo tie patys pas kuriuos einu praktikuoti karate. Veiksmas virtuvej, name, kur praleidau savo vaikyste, Netoniuose. Buvo pilna mano klasioku ir paralelines klases klasiokiu.

Man buvo salta, ta proga pasiemiau pirma pasitaikiusia striuke, nors ji nebuvo mano. Vienas is mokytoju, Nikolaj, demonstravo naujo sokio zingsnelius. Tai buvo kazkas panasaus i House ir Swing, mano supratimu. Atrode gan paprastai, su kazkokiais pristatymais, bet realybej sunkiai igyvendinamas sokis norint sokti nesupynus koju.

Staiga priejo mano vyriausiasis mokytojas ir pareiske jog as nesoksiu, o siurbsiu [dulkes]. As supratau jog tai isbandymas, nes buvau naujokas, todel sutikau. Bet neuzilgo uzsilipau ant taburetes ir bandziau atkartoti sokio judesius. Pazvelgiau zemyn, taburete svyravo ant dvieju koju, po to ant kitu dvieju - priklausomai ant kurios puses pernesdavau savo svori. Dar pastebaju, kad deviu kazkokias aukstapades sliures ir jos smukcioja. Tas dare mano soki sudetingu.

Nikolajus pastebejo mano pastangas ir priejo padeti. Jis pasilenke prie mano koju ir pradejo kilnoti mano pedas kaip as tureciau sokti. Pasake, jog man reikia "sulyginti pirstus".

Po keliu mano judesiu jis apsigreze i mane nugara ir eme demonstruoti. Jis soko isties nuostabiai, tad as nusokau nuo taburetes ir emiau sekti jo pavyzdziu. Jis padare viena labai staigu suoliuka ir as susijuokiau.

Po keliu minuciu sokiai baigesi ir as atidaviau pasiskolinta striuke klasiokei Rutai. Padejau ja uzsivilkti ir prisiminiau, jog turiu grazinti treninga taip pat. Tad uzvilkau taji treninga tiesiai jai ant striukes.

Sapnas: Biustas
Sapnavau cementini ar tai gisini plikos moters biusta. Jis daugiausiai buvo maziau ar daugiau pilkos spalvos su kai kuriais atspalviais. Matesi, jog jis buvo kazkur nukrites ar tai suduzes i gabalelius ir vel sulipintas. Buvo pastebimi metaliniai sutvirtinimai, kurie laike skulpturos sukes kartu.

Astralinis Potyris Dec 01, 2005

Astralinis Potyris: Nepavykes Isejimas
Kaip visada pries uzmigdamas praktikavau savo rutina astraliniam isejimui. Buvau gerai atispakaidaves, bet nepakankamai, kad galeciau iseiti iskuno. Jauciau kaip transo busena generavo ivairiausius "filmus" mano galvoje, taciau tik stebajau juos ir grimzdau dar giliau.

Matyt trumpai imiges, nes kai samone atbudo jauciau pirmuosius isejimo pozymius - energetinio kuno vibracija. Labai apsidziaugiau, nes isejimu vakarais is ties ne daug turejau. Taigi pradejau skatinti sirdies cakra koncentruodamas i ja. Nors iki tol savo fizinio kuna buvau pamirses, pajutau kaip traukosi koju raumenys. Supratau, kad isejimas bus negalimas, jei raumenys taip ir toliau traukysis. Pamazu vibracijos nuslugo ir pamazu pradejau jausti savo kuna - jis buvo itemptas kaip styga. Be to gulejau persisukes ant nugaros, o kojos sonu.

Stebejausi kaip kunas galejo taip isitempti, nes as jau buvau beveik ore ir savo kuno nejauciau.

Wednesday, November 30, 2005

Sapnai Nov 30, 2005

Sapnas: Isivaizduojamas Irasas
Prisimenu: pabudau po sapno, ir, paprastai, is karto ji uzrasau i diktofona. Taciau ta siki is karto patingejau uzrasyt ir pagalvojau, kad prisiminsiu. Jau vel uzmiges sapnavau, kad irasineju ta sapna ir atsipalaidavau isitikines, kad ji irasiau.

Po kiek laiko suvokiau, kad mano irasas tebuvo sapnas.

Sapnas: Miegaliai
Veiksmas vyko po kazkokio pasilinksminimo. Buvau tamsioje patalpoje, kur miegojo zmones. Tai buvo mano klasiokai, grupiokai ir siaip pazistamas ar matytas jaunimas. Jie miegojo susisupe i margus miegmaisius ir miegojo visur kur papuole: ant stalu, grindu, praejimu, palangiu, neskaitant lovu ir kedziu. Reikejo atsargiai zengti idant neuzlipti kam nors ant ausu. Sugalvojau neiti i tualeta, bet ir ten miegojo mano grupiokas Audrius. Tuo metu kai as atidariau duris uzsidege sviesa ir jis atsibudes pasikele.

Sapnas: Netikra Anketa
Sapnavau apie 20 metu merginos anketa pazintys.lt. Perskaites informacija supratau, kad si anketa netikra. Be to spalvos buvo ryskiai melynos. Kai supratau, kad anketa netikra. Melynos spalvos dingo.

Sapnas: Lenktynes su Lagaminais
Buvome tusciame kambaryje tryse: as, mano sese ir jos drauge. Berods ruosemes kelionei, nes i kambari isiverze nepazistamas vyras su geltonu ir juodu lagaminais ir pakrates juos kreipesi i merginas: "Ladies, are we ready, I hope they are not too heavy?". Po to jis dingo.

Jos ciupo uz lagaminu ir puole prie duru, kur buvo liftas tiesiai is kambario. Paspaude iskvietimo mygtuka ir liftas nedelsiant atsidare. Jos zuguzejo i vidu - del dideliu kroviniu treciam zmogui vietos neliko, todel man teko leistis laiptais.

Pakeliui zemys as sugalvojau su jomis palenktyniauti. Girdejau kaip leidziasi ju liftas ir jauciau jog jos bus pirmesnes. Be to laiptine atrode per siaura.

Leidziantis kokiu treciu aukstu zemiau pastebejau klaida laiptines isplanavime - laiptai ejo aplinkui be jokiu aiksteliu. Be to grindys tapo stiklinemis, kaip ir patys laiptai. O vienoje vietoje stiklas buvo nepritvirtintas ir issikises - buvo lengvai galima susizeisti.

Isgirdau triuksmus apacioje ir supratau, kad laiptine yra remontuojama, matesi stiklintojai, kuriems nuolat trukde dirbti laiptine praeinantys zmones. Vienas is ju buvo arabu kilmes, kuris nuolat atsiprasinejo del sutrukdymo, po to praejo aziete moteris. Po to dar kazkas.

Supratau, jog noredamas pro cia praeiti turesiu ilgai laukti, tad nusprendizau ieskoti atsarginio isejimo.

Sapnas: Saujos Plauku
Stovejau kazkokioje virtuveje prie saldytuvo, kazkas ten buvo be manes, nes prisimenu jog kalbejomes. Staiga perbraukiau sau per galva ir pastebejau rankoje likusius plaukus. Plaukai buvo mazdaug 1.5 cm ilgio. Tada paemiau gera kuoksta ir pestelejau. Nemazai plauku pasiliko mano saujoje. Padejau juos graziai ant zemes. Tada procedura pakartojau dar ir dar kol ant galvos liko tik tvirtai besilaikantys plaukai. Pasilenkiau prie grindu ir rankomis suslaviau savo israutus plaukus.

Tuesday, November 29, 2005

Astralinis Potyris Nov 29, 2005

Astralinis Potyris: Akute
Buvo dienos vidurys, jauciausi pavarges, todel dribau i greta esancia lova ant pilvo ir pradejau 2:1 kvepavima, kuris simuoliuoja miego rezimo kvepavima. Stengiausi neuzmigti, o tiesiog laviravau ant uzmigimo ribos. Jauciau traso busena artejant.

Galbut buvau uzsnudes keliom akimirkom, bet tuo pat metu buvau samoningas ir stebjau sekanti vaizdeli: zinojau, jog mano akys uzmerktos, bet as galejau matyti. Maciau savo ranka, bet zinojau, kad is tos pozicijos jos matyti negalejau.

Tuo pat metu ivyko sunkiai aprasomas dalykas - atrode, jog mano akiu obuoliai sukasi akiduobese, nes vaizdas buvo kaip tik toks. Tiesa, vaizdas buvo toks lyg mano regos aparatas buvo ne is dvieju akiu, o vienos, bet vaizdas vis dar buvo stereo.

Mazdaug suvokiau ka reiskia eilutes is Biblijos: "Kai tavo akis tampa viena - tavo kunas prisipildo Sviesos". Galima butu paaiskinti, kodel akli zmones patyre pomirtinius isgyvenimus pradeda matyti, nes mes matome ne vien savo fizinemis akimis - tada isijungia astralinis regos aparatas.

Po to viska maciau tarsi per vamzdeli arba per skylute: labai mazas kalnelis ir ant jo auga trumpi plaukai. Visa laika buvau samoningas ir stebajau kas bus toliau. Deja isgirdau mane kvieciant ir viskas baigesi.

Sapnai Nov 29, 2005

Sapnas: Is Paukscio Skrydzio
Prisimenu kaip su savo kaimynu Marium nutarem paskraidyti virs Raseiniu. Jie atsieit sedejo malunsparnyje, bet nei garso nei jo propeleriu nesimate, tik zinojau, kad jau skrendame. As buvau prisirises mazdaug 0.5 cm skersmens sniuru o jo galas buvo uzsuktas izoliacija, ir tai man kele nerima, nes jis galejo atsiristi bet kuriuo momentu. As laikiau susukta sniura rankoj, kad laikytis kuo arciau malunsparnio.

Jau buvome pakile i mazdaug 100 metru auksti ir sukome ratus virs miesto. Pamaciau savo nama ir paprasiau draugo, kad apsuktume kelis ratus. Na jis suko ir suko, man jau emesi suktis galva, bet vaizdas buvo geras ir tikslus tad kentejau.

Keista buvo tai, kad visi stogai buvo pauksciu apdergti. Kita akimirka isvydau kaip musu suo Dabis uzlipes ant stogo eme slysti. Nelabai supratau kaip jis ten atsirado ir apskritai ka jis ten veikia. Zinojau, kad jis buvo dinges, ir mes jo niekur negalejome rasti.

Paklausiau Mariaus gal jau galetume leistis, taciau po neigiamo jo galvos pakratymo supratau, kad dar teks paskraidyti. Tada atsargiai isleidau visa virve laikiuisia mane per visa jos ilgi ir atsiputes dairiausi i salis. Vaizdas ir jausmas is tikro buvo realistiskas ir nuostabus.

Po keliu akimirku mes nusileidome mano kieme, bet vaizdas transformavosi is mano kiemo i kiema Netoniu kaime. Cia pribego Mariaus suo ir pradejo meilintis. Paglosciau jam paausi, po to siaip kelis kart per nugara ir jis neatlaikes malonumo eme slapintis. Srove buvo gan stipri todel pakeliau savo kojas, kad nesudrekciau...

Veliau keliausi kazkokia valtimi. Pamenu, jog joje buvo nepazistama aziete moteris.

Sapnas: Pomidorai Mokykloj
Veiksmas vyko koridoriuj prie tuometinio rusu kalbos kabineto. As su savo klasiokais nesiau stala, ant kurio buvo isdestyri pomidorai kurie augo tiesiog ant stalo. Staiga priejo Terry, mano Karate treniruociu bendras, ir pradejo aiskinti kaip reikia atrinkineti pomidorus. Jis devejo smokingas ir kalbejo gana uztikrintai, todel mums kilo mazai abejoniu del jo veiksmu. Jis isrinko visus pomidorus kurie buvo zalsvi, pusiau prinoke, ir atidejo juos kaip gerus, visus kitus, bei pomidoru krumus mete lauk.

Mes atneseme stala i kabineta kur buvo beprasidedanti pamoka. Joje buvo pilna ivairaus amziaus vaiku. Atpazinti galejau tik viena uz mane 2 mwtais jaunesnia mergina. Tada mes pradajome perstatineti suolus. Pastebejau, kaip vienas is mano draugu paeme kede net nepastebejes, kad ant jos sedi vaikas ir perdave ja kartu su vaiku kazkur uz mano nugaros. Tai dare ne bet kaip, o tai, kad vaikas kybojo prilipes prie kedes zemyn galva. As atsargiai prilaikiau ji, kad netycia neiskristu.

Monday, November 28, 2005

Sapnai Nov 28, 2005

Sapnas: Pabegimas
Buvo naktis, berods viduranziu laikas. As stebejau viska kaip filma is aukstai pakibes virs kazkokios pilies. Aplinkui sviete zibaliniai zibintai. Taip pat sarvuoti zmones nesiojo fakelus. Is kazkur zinojau, kad toje pilyje gyvena princese, kuria jie saugo, taip pat zinojau, kad kazkas nori jam pakenkti.

Vos tik pagalvojes, kad butu idomu tame “filme” suvaidinti pajutau kaip leidziuosi is ankstesnes savo stebejimo vietos ir begu nuo tu riteriu, laidanciu streles is savo arbaletu. Netrukus pliukstelejau i vandens kanala, kuris veike kaip apsauga piliai ir supo ja aplinkui. Pajutau kaip kazkas mane sukando visame kune, bet neturejau laiko ziureti, nes turejau perplaukti kanala. Perplaukes puoliau valytis savo kuna ir pastebjau, kad buvau aplipes mazais zaliais kirmeliukais. Nusipurciau ir begau toliau.

Pribegau kazkoki miska, pute gan stiprus vejas, vis da buvo tamsu. Pastebjau viename dideliame medyje esant busta ar kazka panasaus. Uzlipau, ten miegojo zmogus. Pacioje medzio virsuneje buvo dar vienas “butas”, bet ten zmones nemiegojo del per stipraus vejo. Niekas manes negirdejo. As lipau kopeciomis ir girdejau kaip vienoje is lovu kazkas mylejosi arba masturbavosi. Kitas zmogus miegojo ramiai. Berods jie mane pastebejo ir pradejo vytis.

Atsiradau Raseiniuose visas slapias ir pusiau nuogas, pro sali vaziavo masina. Ten buvusios moterys mane pastebejo, as uzsokau uz medzio. Ju veidai buvo pilni uzuojautos.

Sapnas: Uzuolaida
Vyko kazkoks pasilinksminimas Kaune pas pusbroli Raimonda. As dauguma laiko praleidau ziuredamas pro langa lovoj. Tada mama apibare mane kad taip sunkiai keliuosi is lovos. Be to reikejo pataisyti sijona kriksto mamai. Vakarejo, visas vaizdas buvo rausvas del besileidziancios saules. As pastebejau gretima daugiabuti 9 aukstu nama. Buvo keista tai, kad ant langu is lauko puses buvo uzdengta viena didele uzuolaida per 2 – 7 aukstus.

Tada priejo prie manes su kazkokia blondine sokes Raimondas ir isputes ora is dideliu zandu paklause ar su manim viskas tvarkoj...

Toliau atsimenu, kad diktavau savo sapna kazkokiai moteriai.

Sapnas: Tinklinis
To sapno gerai nepamenu, bet is uzraso galiu spresti, kad tai buvo sapnas apie tinklini, su labai specifinem taisyklem: reikejo isminuoti kazkokias minas, visas ziadimas buvo labai itemtas. Buvo labai daug zmoniu.

Sapnas: CD
Atejau i kazkokia pogrindine compaktiniu disku parduotuve. Juodaodis pardavejas, apie 16 metu amziaus nelabai kreipe i mane demesi nes jis stovejo ant galvos. Kai priejau pasisveikino ir padave CD kuri norejau pirkti. Berods tai buvo vienas is Kid Koala albumu. As ieskojau kokio grotuvo kur geleciau ji pragroti, bet nerades ejau is parduotuves. Apsisukes paklausiau ar as uz ji uzmokejau. Pardavejas linktelejo galva, ir as apsigrezes paziurejau i jo kaina. Ten buvo uzrasyta $60. Labai brangus – pagalvojau, istraukiau $20 ir palikau ant prekystalio.

Sapnas: Nukentejes Augalas
Vaziavau autobusu su savo buvusiais klasiokais: Egidijum, Eriku, Marium ir dar kai kuom. Be musu buvo dar daugiau zmoniu autobuso gale. Mes kaip visada skaldeme juokelius ir zvengem. Uz vairuotojo nugaros stovejo kazkoks augalas, berods vairuotojo numyletinis. Egidijus issitrauke peili ir pradejo raizyti bei pjaustyti jo lapus. As perspejau Egi, kad tai gali nesulaukti pritarimo is vairuotojo puses. Vairuotojas, aisku isgirdo, nes mes buvom visai salia jo. Jis staigiai atsisuko, ir negalejo patiketi savo akimis. Atrode rimtai sunerimo. Jis sustabde autobusa ir pradejo mus barti. Egis i viska reagavo ramiai ir isrove augala. Vairuotojas eme grasinti paskusias musu mokymo istaigai. Paklause kur mes mokinames, ir as be jokiu skrupulu atsakiau: “KTU Elektronika”. Galvojau sulauksiu nepritarimo is savo bendru, bet nieko. Tada vairuotojas isvare visus keleivius lauk ir pats isejo paskusti mus.

Atstumas iki miesto buvo didelis, todel ejom pesti per visokias pelkes, kiemus, dumblynus. Sirdy jauciau, kad padarem kazka tai baisaus – tolygaus zmogzudystei, todel eidami vietomis slapstemes.

Pagaliau priejom Raseinius, ir vienas is musu draugu pravarde Muse pasiule uzeiti pas ji. Namuose buvo jo brolis labai panasus i aktoriu Barry Pepper. Jo sukuosena buvo eziuku, viena puse dazyta zilai, kita sviesiai melynai. Jis pasakojo kazkokius savo nuotykius. Tada grizo Muses sesuo, prisimenu tik tiek, kad jos akys buvo labai zydros.

Sapnas: Pazastiplaukiai
Uzdegiau degtuka ir pagalvojau ka cia padeginti. Tada pagalvojau, kad mano pazasty yra siek tiek plauku ir nutariau juos pasvilinti. Buvau uzsivilkes balta maike, todel ji man trukde. Pabandziau padeginti ikises degtuka per rankove, bet napavyko, nes degtukas sudege. Nusivilkau. Usidegiau kita degtuka, ugnis griebe gerai pajutau jog apsideginau oda ir liko zaizda.

Sunday, November 27, 2005

Sapnai Nov 27, 2005

Sapnas: Kerstas
Vaziavau dviraciu misko keliuku, ausksicau manes ejo kazkoks labai antipatiskas medziotojas, ir, nezinau kodel, bet as jo labai nekenciau. Dar jis man kazka parode kas mane isiutino. Paivijau ji savo dviraciu mindamas i kalna, sudaviau jam per peti. Jis atsisuko ir atstate sautuva i mane...

Vaziavau masina labai greitai viduramziu laikais, kelias nelygus, kazkokia suo, kate matesi. Zinojau, kad kazka tai pazeidziau, nes atsiduriau policijos nuovadoje. Taciau man zut but reikejo kazkur suspeti, todel stengiausi is ten kuo greiciau istrukti, teko prasmukti pro 2as duris, bet lekiant pro trecias man pastojo kelia policijos virsininkas ir jo padejejas. Dar prisimenu, kad sprukdamas tempiau su savimi kazkoki juoda maisa, visaip ji trankiau, berods jame buvo kazkas panasaus i lavona.. Labai veiksmo pilnas sapnas...

Sapnas: Skalbeja
Dalyvavau paskaitoje apie rubu skalbima. Skaitove buvo apie 30 metu sviesiaplauke moteris labai gerai ismananti savo reikala. Salia matesi ir dirbo didziule pramonine skalbimo masina. Moteris kazka tai labai intensyviai mums aiskino ir deste bet braize ant lentos kaip viskas veikia. Buvo labai didele pagyrune, nes aiskino visiems kaip visa ta dalyka studijavo universitete.

Sapnas: Baseinas
Buvau kazkokioje sventeje ant 2 aukstu pastato stogo. Zemai matesi baseinas, berods buvo ziema, bet vanduo buvo siltas, rudas ir neuzsales. Zmones kalbejo kaip jie visi eis issimaudyti. Gintas, atrode jis kazkoks susitraukes, soko nuo to stogo tiesiai i baseina nenusirenges kostiumo. Dugno nesimate, be to jis nera gana giliai – pagalvojau, kad cia labai paprasta nusisukti spranda. Iskilo nusivale veida ir pasigyre. Po to pamaciau kaip per baseina perplauke milziniskas ungurys, berods 5 metru ilgio. Salia jo plauke jo vaikas. Kazkas mete pagali ir jis spruko i kranta...

Toliau jau veiksmas vyksta tame pastate. As sedziu ant tuliko, bet ten jokio privatumo – viskas atvira. Pastebejau jog kiti zmones irgi laikia savo eiles ir visi ziuri i mane. As paziurejau zemyn – kojos nesiekia zemes ir po pedom metosi kazkokie plytgaliai. Paskubejau nusisluostyti, bet dariau tai kitaip nei visada, nes mane stebejo apie 10 ivairiatauciu zmoniu...

Po to nuejau i persirengimo kabina ir nutariau issimaudyti tame baseine, nes man tas vakarelis jau ejo per gerkle. Kai isejau laukan nuogas tvyrojo rukas o baseino dydis buvo toks kaip geros upes...

Sapnas: Kaimynas
Stovejau savo miegamajame prie didelio veidrodzio ir tytinejau savo veida. Veidas buvo siek tiek kitoks – jaunesnis, gal 16 metu, staiga priaugo tiek plauku, kad vos galejau matyti save veidrodyje. Isgirdau jog atejo sveciu, apsidairiau ir pastebejau, jog as nuogas. Suradau triusikus i bandziau i juos isokti. Pavyko gal is kokio 4 o karto. Mane aplanke vaikystes draugas, kaimynas Marius. Pasidomejau kaip jam sekas. Jis buvo geroj nuotaikoj ir veiksmas is karto persikele pas ji i garaza. Ten jis parode savo naujausia kurini – sautuveli padaryta is skalbiniu segtuku. Jis saude degtuku galvutemis. Kai jis pradejo juo mosuoti man pasidere neramu. Jo sautuvas issove ir degtukas ismigo i duru stakta prie manes. As apziurejau jo kurini. Konstrukcija atrode is tiesu logiska ir tikroviska. Veliau jis kazka pasakodamas pradejo gaminti sovinius is adateliu...

Astraline Projekcija Nov 27, 2005

Astraline Projekcija: Gimtoji gatve
Atsibudau apie 7 val. Jau svito. Jauciausi nepailsejes todel nutariau paguleti ramiai ant nugaros ir papraktikuoti Full Body Circuit technika. Kai jau atsibodo apsiverciau ant pilvo ir labai atsipalaidavau. Beros po 5 minuciu pradejau jausti pirmuosius astralines projekcijos pozymius – energetinio kuno virpejima ir sirdies cakros paspartinta darba. Keista, nes budamas ant pilvo niekada to nepatirdavau. Taigi dar labiau atsipalaidavau ir is tikro prasidejo dar galingesni virpesiai ir jau zinojau, jog iseinu is kuno. Virpejimas vis intensyvejo kol visas mano kunas pradejo “virti”. Staiga pasigido kudikio verksmas akyse buvo tamsu ir tai siek tiek baugino. Bet zinojau, kad bet koks staigus judesys ar emocija galejo sutrukdyti tolimesniai projekcijai. Jauciau jog esu prasiziojes ir kvepuoju per burna, bet nieko nekeiciau o tik kantriai laukiau, nors verksmas vis labiau erzino. Staiga isvydau ugnies kamuoli, taciau jis buvo nespalvotas ir svytejo. Toliau viskas aptemo ir zinojau, jog astralinio kuno atsiskyrimas jau ivyko. Pamazu pradejo rysketi vaizdas – kazkokios lubos. Jauciau jog vaizdas trukcioja todel pasiunciau daugiau energijos i savo bambos centra ir viskas pasitaise. Beje jauciau savo fizini kuna tuo pat metu kaip ir astralini kuna. Buvo labai idomu buti 2ose vietose is karto – lovoje ir kazkur palubeje. Kai vaizdas pasidare visai ryskus pazvelgiau i savo astralines rankas – jos buvo permatomos, kaip vaiduoklio. Veliau pradejau dairytis kur as esu. Maciau jog tai kazkoks apleistas butas: nulupti tapetai, sudevetos ir plemuotos plyteles ant grindu. Visi kambariai atrode panasiai, taciau vietos atpazinti negalejau. Pagalvojau – gerai butu nuskristi i Lietuva, bet nepavyko transportuotis... Dar norejau surasti koki veidrodi, kad paziureti kaip atrodau, bet surades negalejau i ji pazvelgti.

Pazvelgiau pro langa, matesi balkonas, ejau kiaurai langa – pastebejau jog esu kazkurtai 9ame aukste. Zinojau, kad susizeisti neimanoma, bet baime vistiek buvo. Neriau zemyn ir pamazu nusklendziau zemyn. Man besileidziant vis dar girdejosi kudikio verksmas bei mano kriksto mamos balsas raminantis ji. Balsas sklido is aukstesnio auksto.

As jau buvau ant zemes apsidairiau ir atpazinau savo gimta nama Raseiniuose. Namas turejo tokia pat forma kaip ir tikras, taciau buvo super modernus ir dazytas labai kontrastiskomis spalvomis, buvo daugiau langu nei iprastai, o ant ju palangiu stovejo ivairios taures. Aplinkui nebuvo ne gyvos dvasios i be galo tylu. Sviete vakarejanti saule ir buvo giedras dangus.

Pagalvojau gerai butu uzeiti pas kaimynus, ibridau tiesiai per langa. ten maciau kudikio galvele... vaizdas pradejo nerysketi ir grizau atgal i kuna.

Kokia minute po grizimo paciame mano virsugalvyje girdejosi pati nuostabiausia indisku styginiu instrumentu simfonija. As susigraudinau nes tai buvo is tiesu nuostabu...