Wednesday, November 30, 2005

Sapnai Nov 30, 2005

Sapnas: Isivaizduojamas Irasas
Prisimenu: pabudau po sapno, ir, paprastai, is karto ji uzrasau i diktofona. Taciau ta siki is karto patingejau uzrasyt ir pagalvojau, kad prisiminsiu. Jau vel uzmiges sapnavau, kad irasineju ta sapna ir atsipalaidavau isitikines, kad ji irasiau.

Po kiek laiko suvokiau, kad mano irasas tebuvo sapnas.

Sapnas: Miegaliai
Veiksmas vyko po kazkokio pasilinksminimo. Buvau tamsioje patalpoje, kur miegojo zmones. Tai buvo mano klasiokai, grupiokai ir siaip pazistamas ar matytas jaunimas. Jie miegojo susisupe i margus miegmaisius ir miegojo visur kur papuole: ant stalu, grindu, praejimu, palangiu, neskaitant lovu ir kedziu. Reikejo atsargiai zengti idant neuzlipti kam nors ant ausu. Sugalvojau neiti i tualeta, bet ir ten miegojo mano grupiokas Audrius. Tuo metu kai as atidariau duris uzsidege sviesa ir jis atsibudes pasikele.

Sapnas: Netikra Anketa
Sapnavau apie 20 metu merginos anketa pazintys.lt. Perskaites informacija supratau, kad si anketa netikra. Be to spalvos buvo ryskiai melynos. Kai supratau, kad anketa netikra. Melynos spalvos dingo.

Sapnas: Lenktynes su Lagaminais
Buvome tusciame kambaryje tryse: as, mano sese ir jos drauge. Berods ruosemes kelionei, nes i kambari isiverze nepazistamas vyras su geltonu ir juodu lagaminais ir pakrates juos kreipesi i merginas: "Ladies, are we ready, I hope they are not too heavy?". Po to jis dingo.

Jos ciupo uz lagaminu ir puole prie duru, kur buvo liftas tiesiai is kambario. Paspaude iskvietimo mygtuka ir liftas nedelsiant atsidare. Jos zuguzejo i vidu - del dideliu kroviniu treciam zmogui vietos neliko, todel man teko leistis laiptais.

Pakeliui zemys as sugalvojau su jomis palenktyniauti. Girdejau kaip leidziasi ju liftas ir jauciau jog jos bus pirmesnes. Be to laiptine atrode per siaura.

Leidziantis kokiu treciu aukstu zemiau pastebejau klaida laiptines isplanavime - laiptai ejo aplinkui be jokiu aiksteliu. Be to grindys tapo stiklinemis, kaip ir patys laiptai. O vienoje vietoje stiklas buvo nepritvirtintas ir issikises - buvo lengvai galima susizeisti.

Isgirdau triuksmus apacioje ir supratau, kad laiptine yra remontuojama, matesi stiklintojai, kuriems nuolat trukde dirbti laiptine praeinantys zmones. Vienas is ju buvo arabu kilmes, kuris nuolat atsiprasinejo del sutrukdymo, po to praejo aziete moteris. Po to dar kazkas.

Supratau, jog noredamas pro cia praeiti turesiu ilgai laukti, tad nusprendizau ieskoti atsarginio isejimo.

Sapnas: Saujos Plauku
Stovejau kazkokioje virtuveje prie saldytuvo, kazkas ten buvo be manes, nes prisimenu jog kalbejomes. Staiga perbraukiau sau per galva ir pastebejau rankoje likusius plaukus. Plaukai buvo mazdaug 1.5 cm ilgio. Tada paemiau gera kuoksta ir pestelejau. Nemazai plauku pasiliko mano saujoje. Padejau juos graziai ant zemes. Tada procedura pakartojau dar ir dar kol ant galvos liko tik tvirtai besilaikantys plaukai. Pasilenkiau prie grindu ir rankomis suslaviau savo israutus plaukus.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home