Sunday, November 27, 2005

Astraline Projekcija Nov 27, 2005

Astraline Projekcija: Gimtoji gatve
Atsibudau apie 7 val. Jau svito. Jauciausi nepailsejes todel nutariau paguleti ramiai ant nugaros ir papraktikuoti Full Body Circuit technika. Kai jau atsibodo apsiverciau ant pilvo ir labai atsipalaidavau. Beros po 5 minuciu pradejau jausti pirmuosius astralines projekcijos pozymius – energetinio kuno virpejima ir sirdies cakros paspartinta darba. Keista, nes budamas ant pilvo niekada to nepatirdavau. Taigi dar labiau atsipalaidavau ir is tikro prasidejo dar galingesni virpesiai ir jau zinojau, jog iseinu is kuno. Virpejimas vis intensyvejo kol visas mano kunas pradejo “virti”. Staiga pasigido kudikio verksmas akyse buvo tamsu ir tai siek tiek baugino. Bet zinojau, kad bet koks staigus judesys ar emocija galejo sutrukdyti tolimesniai projekcijai. Jauciau jog esu prasiziojes ir kvepuoju per burna, bet nieko nekeiciau o tik kantriai laukiau, nors verksmas vis labiau erzino. Staiga isvydau ugnies kamuoli, taciau jis buvo nespalvotas ir svytejo. Toliau viskas aptemo ir zinojau, jog astralinio kuno atsiskyrimas jau ivyko. Pamazu pradejo rysketi vaizdas – kazkokios lubos. Jauciau jog vaizdas trukcioja todel pasiunciau daugiau energijos i savo bambos centra ir viskas pasitaise. Beje jauciau savo fizini kuna tuo pat metu kaip ir astralini kuna. Buvo labai idomu buti 2ose vietose is karto – lovoje ir kazkur palubeje. Kai vaizdas pasidare visai ryskus pazvelgiau i savo astralines rankas – jos buvo permatomos, kaip vaiduoklio. Veliau pradejau dairytis kur as esu. Maciau jog tai kazkoks apleistas butas: nulupti tapetai, sudevetos ir plemuotos plyteles ant grindu. Visi kambariai atrode panasiai, taciau vietos atpazinti negalejau. Pagalvojau – gerai butu nuskristi i Lietuva, bet nepavyko transportuotis... Dar norejau surasti koki veidrodi, kad paziureti kaip atrodau, bet surades negalejau i ji pazvelgti.

Pazvelgiau pro langa, matesi balkonas, ejau kiaurai langa – pastebejau jog esu kazkurtai 9ame aukste. Zinojau, kad susizeisti neimanoma, bet baime vistiek buvo. Neriau zemyn ir pamazu nusklendziau zemyn. Man besileidziant vis dar girdejosi kudikio verksmas bei mano kriksto mamos balsas raminantis ji. Balsas sklido is aukstesnio auksto.

As jau buvau ant zemes apsidairiau ir atpazinau savo gimta nama Raseiniuose. Namas turejo tokia pat forma kaip ir tikras, taciau buvo super modernus ir dazytas labai kontrastiskomis spalvomis, buvo daugiau langu nei iprastai, o ant ju palangiu stovejo ivairios taures. Aplinkui nebuvo ne gyvos dvasios i be galo tylu. Sviete vakarejanti saule ir buvo giedras dangus.

Pagalvojau gerai butu uzeiti pas kaimynus, ibridau tiesiai per langa. ten maciau kudikio galvele... vaizdas pradejo nerysketi ir grizau atgal i kuna.

Kokia minute po grizimo paciame mano virsugalvyje girdejosi pati nuostabiausia indisku styginiu instrumentu simfonija. As susigraudinau nes tai buvo is tiesu nuostabu...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home