Sunday, May 19, 2002

Astraline Projekcija May 19, 2002

Astraline Projekcija: Pirmasis Samoningas Isejimas is Kuno
Tai buvo mano pimasis isejimas is kuno. Tai ivyko spontaniskai nakti, kai miegojau. Staiga pajutau keistus virpesius savo sirdies srityje. Tiesiog stebejau kas bus toliau. Staiga prasidejo nezmoniskas triuksmas. Garsas buvo toks lyg milzinisku greiciu lekiantis signalizuojantis lokomotyvas pralektu vos kelis centimetrus nuo manes. Buvo baugu, nes akys nieko nemate ir nesuvokiau kas vyksta.

Po to pasipyle ivairiausi ornamentai ir as per juos skridau vos ne sviesos greiciu. Maniau, jog sito neistversiu, taciau buvo smalsu tad kentejau ir laikiau.

Taip pat staiga kaip viskas prasidejo, taip pat ir baigesi. Po keliu akimirku suvokiau, jog pamazu skrendu per savo kambari - esu nesamas kazkokios sroves link lango. Kambarys atrode kitaip nei iprasta, baldai buvo kitokie arba ju nebuvo is viso. Prie lango metesi medzio lapai.

Isskridau pro langa, maciau savo seimininkus kalbancius prie stalo lauke, gurksnojancius arbata. Suvokiau jog patyriau isejoma is kuno tad pradejau smagintis. Lekiau atgal i nama ir verziausi tiesiai per stiklines duris, zinojau, kad galiu eiti kiaurai daiktus.

Praejes pro duris isgirdau duztanti stikla, po to pakilau i savo kambari tiesiai per lubas. Maciau save sokanti pusnuogi kazkoki papuasu soki pries veidrodi. Atrodziau mazesnis ir viena akimi aklas. Po akimirkos is tikro pradejau matyti tik viena akimi.

Atsibudau, buvo rytas, turejau sunkumu sugriztant i savo kuna, kadangi jauciau, jog negaliu jo kontroliuoti. Kuri laika pasiblaskes salia savo fizinio kuno sugebejau i ji "ilysti".