Saturday, November 20, 2004

Astraline Projekcija Nov 20, 2004

Astraline Projekcija: Ziema
Atitrukti nuo kuno pavyko ne is karto. Jauciau sirdies cakros darba intensyvejant ir vel silpnejant, buvo jausmas lyg krutineje veiktu gerokai isbalansuotas variklis.

Pagaliau gerai atispalaidavus su dideliais triuksmais atsiduriau kazkurtai negyvenamoje vietoveje. Dangus buvo giedras ir iki horizonto matesi baltut baltutis sniegas. Paziurejau zemyn - suvokiau jog esu besvoris ir tokiu budu nepalieku jokiu pedu ant sniego. Tylu. Danguje pamaciau didejanti taska jis skrido is kaires i desine. Suvokes jog taip pat galiu skraidyti pabandziau pasivyti. Sutelkes paskutines valios jegas verziausi aukstyn. Stabtelejau, geriau isiziurejau i artejanti objekta. Tai buvo juodaplauke apie 20 metu tamsaus gymio mergina ant arklio. Jie skrido tokiu greiciu, jog negalejau pasivyti.

Vel apsidairiau aplinkui ir isvydau pastata priesakyje. Akimirksniu atsiradau prie jo duru. Viduje buvo keletas angliskai besikalbanciu zmoniu, jie manes nemate. Atrodytu lyg buciau vaiduoklis. Apsidairiau aplinkui pamaciau zavia sekretore, ir, aisku, pasimylejau su ja. Deja nesugebejau sukontroliuoti savo emociju ir sekancia akimirka vel buvau savo fiziniame kune ant lovos.