Saturday, December 03, 2005

Sapnai Dec 03, 2005

Sapnas: Virtuvej
Sapnavau jog esu uzrakintas kazkokiame bute. Jo isplanavimas atrode kaip iprasto lietuvisko buto. Stovejau virtuveje, saldytuvas buvo atdaras, ir jo dureles uzstojo praejima todel noredamas pereiti as laipiojau per dureliu virsu. Jame buvo visokiausiu vaisiu. As ketinau pasidaryti vaisiu su grietine. Taip pat atkreipiau demesi i sudygusius sparagus maiselyje padetus virsutineje saldytuvo lentynoje. Sapne prisiminiau, kad juos matau jau ne pirma karta.

Tuo pat metu galvoje mintimis kalbejau su savo mokytoju Steve. Jo klausiau: "kodel zmogus turi tureti partneri, kad taptu tobulas?". Jis atsake, jog zmogus su partneriu yra pirmoje vietoje, o visa kita tik antra ir trecia. Labai nusistebejau kodel jis taip kalba juk pats irgi yra be partnerio.

Sapnas: Lovoje
Veiksmas vyko Raseiniuose, namuose. Didysis kambarys buvo be pertvaros. Jame dvi dvigules lovos. Vienoje mano klasiokes Aiva ir Giedre. Kitoje as ir tevukas. Visi buvome susisupe i savo antklodes ir guledami skaldeme juokelius. Tevukas miegojo nusisukes i siena. Prismenu kaip Aiva kazka pasnibzdejo draugei i ausi paskui manes paklause ar vis dar gyvenu su tevais. As atsakiau: "Jo, ne tik gyvenu, bet dar ir miegam vienoj lovoj". Negalejau tverti juokais. Jos vel kazka pradejo snibzdetis tarpusavyje. As pasnairavau i tevuka. Tas su sypsena veide apsisuko ant kito sono, vis dar uzsimerkes ir paklause manes ar jos girdejo ka as pasakiau.

Sapnas: Meile Airijoj
Veiksmas vyko Airijoj kazkokiame erdviame ofise. Didelis kambarys buvo padalintas i daugeli daliu pertvaromis. Pro placius langus matesi pastatai bei giedras dangus. Sedejau su nepazistama lietuvaite, beje ji Airijoj buvo nelegaliai.

Mudviem nebuvo paslaptis ko mes cia susirinkome tad viskas nedelsiant ir prasidejo. Be jokiu izangu ji atsege man kelnes ir pradejo daryti blowjob. Viskas buvo labai tikroviska ir as akimirksniu pasijutau devintam danguje. Ji jau neistverusi norejo sesti, bet as ja sustabdziau ir paprasiau uzdeti prezervatyva. Nezinau is kur ji tai istrauke, bet jis atrode nemazas, taciau gerai prigludo. Isbandeme dauguma man zinomu pozu. Tai truko apie 30 min.

Staiga laiptineje pasigirdo lyg kas butu nuverte eile lentu. Mes teseme toliau tik ji ne is sio ne is to man pasake, jog ja suseke mokykloje. Dar pridejo, kad ji turi apie dvi dienas kol ja pagaus.

2 Comments:

At 8:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Aciu uz idomu dienorasti

 
At 12:49 PM, Anonymous Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

 

Post a Comment

<< Home