Monday, November 28, 2005

Sapnai Nov 28, 2005

Sapnas: Pabegimas
Buvo naktis, berods viduranziu laikas. As stebejau viska kaip filma is aukstai pakibes virs kazkokios pilies. Aplinkui sviete zibaliniai zibintai. Taip pat sarvuoti zmones nesiojo fakelus. Is kazkur zinojau, kad toje pilyje gyvena princese, kuria jie saugo, taip pat zinojau, kad kazkas nori jam pakenkti.

Vos tik pagalvojes, kad butu idomu tame “filme” suvaidinti pajutau kaip leidziuosi is ankstesnes savo stebejimo vietos ir begu nuo tu riteriu, laidanciu streles is savo arbaletu. Netrukus pliukstelejau i vandens kanala, kuris veike kaip apsauga piliai ir supo ja aplinkui. Pajutau kaip kazkas mane sukando visame kune, bet neturejau laiko ziureti, nes turejau perplaukti kanala. Perplaukes puoliau valytis savo kuna ir pastebjau, kad buvau aplipes mazais zaliais kirmeliukais. Nusipurciau ir begau toliau.

Pribegau kazkoki miska, pute gan stiprus vejas, vis da buvo tamsu. Pastebjau viename dideliame medyje esant busta ar kazka panasaus. Uzlipau, ten miegojo zmogus. Pacioje medzio virsuneje buvo dar vienas “butas”, bet ten zmones nemiegojo del per stipraus vejo. Niekas manes negirdejo. As lipau kopeciomis ir girdejau kaip vienoje is lovu kazkas mylejosi arba masturbavosi. Kitas zmogus miegojo ramiai. Berods jie mane pastebejo ir pradejo vytis.

Atsiradau Raseiniuose visas slapias ir pusiau nuogas, pro sali vaziavo masina. Ten buvusios moterys mane pastebejo, as uzsokau uz medzio. Ju veidai buvo pilni uzuojautos.

Sapnas: Uzuolaida
Vyko kazkoks pasilinksminimas Kaune pas pusbroli Raimonda. As dauguma laiko praleidau ziuredamas pro langa lovoj. Tada mama apibare mane kad taip sunkiai keliuosi is lovos. Be to reikejo pataisyti sijona kriksto mamai. Vakarejo, visas vaizdas buvo rausvas del besileidziancios saules. As pastebejau gretima daugiabuti 9 aukstu nama. Buvo keista tai, kad ant langu is lauko puses buvo uzdengta viena didele uzuolaida per 2 – 7 aukstus.

Tada priejo prie manes su kazkokia blondine sokes Raimondas ir isputes ora is dideliu zandu paklause ar su manim viskas tvarkoj...

Toliau atsimenu, kad diktavau savo sapna kazkokiai moteriai.

Sapnas: Tinklinis
To sapno gerai nepamenu, bet is uzraso galiu spresti, kad tai buvo sapnas apie tinklini, su labai specifinem taisyklem: reikejo isminuoti kazkokias minas, visas ziadimas buvo labai itemtas. Buvo labai daug zmoniu.

Sapnas: CD
Atejau i kazkokia pogrindine compaktiniu disku parduotuve. Juodaodis pardavejas, apie 16 metu amziaus nelabai kreipe i mane demesi nes jis stovejo ant galvos. Kai priejau pasisveikino ir padave CD kuri norejau pirkti. Berods tai buvo vienas is Kid Koala albumu. As ieskojau kokio grotuvo kur geleciau ji pragroti, bet nerades ejau is parduotuves. Apsisukes paklausiau ar as uz ji uzmokejau. Pardavejas linktelejo galva, ir as apsigrezes paziurejau i jo kaina. Ten buvo uzrasyta $60. Labai brangus – pagalvojau, istraukiau $20 ir palikau ant prekystalio.

Sapnas: Nukentejes Augalas
Vaziavau autobusu su savo buvusiais klasiokais: Egidijum, Eriku, Marium ir dar kai kuom. Be musu buvo dar daugiau zmoniu autobuso gale. Mes kaip visada skaldeme juokelius ir zvengem. Uz vairuotojo nugaros stovejo kazkoks augalas, berods vairuotojo numyletinis. Egidijus issitrauke peili ir pradejo raizyti bei pjaustyti jo lapus. As perspejau Egi, kad tai gali nesulaukti pritarimo is vairuotojo puses. Vairuotojas, aisku isgirdo, nes mes buvom visai salia jo. Jis staigiai atsisuko, ir negalejo patiketi savo akimis. Atrode rimtai sunerimo. Jis sustabde autobusa ir pradejo mus barti. Egis i viska reagavo ramiai ir isrove augala. Vairuotojas eme grasinti paskusias musu mokymo istaigai. Paklause kur mes mokinames, ir as be jokiu skrupulu atsakiau: “KTU Elektronika”. Galvojau sulauksiu nepritarimo is savo bendru, bet nieko. Tada vairuotojas isvare visus keleivius lauk ir pats isejo paskusti mus.

Atstumas iki miesto buvo didelis, todel ejom pesti per visokias pelkes, kiemus, dumblynus. Sirdy jauciau, kad padarem kazka tai baisaus – tolygaus zmogzudystei, todel eidami vietomis slapstemes.

Pagaliau priejom Raseinius, ir vienas is musu draugu pravarde Muse pasiule uzeiti pas ji. Namuose buvo jo brolis labai panasus i aktoriu Barry Pepper. Jo sukuosena buvo eziuku, viena puse dazyta zilai, kita sviesiai melynai. Jis pasakojo kazkokius savo nuotykius. Tada grizo Muses sesuo, prisimenu tik tiek, kad jos akys buvo labai zydros.

Sapnas: Pazastiplaukiai
Uzdegiau degtuka ir pagalvojau ka cia padeginti. Tada pagalvojau, kad mano pazasty yra siek tiek plauku ir nutariau juos pasvilinti. Buvau uzsivilkes balta maike, todel ji man trukde. Pabandziau padeginti ikises degtuka per rankove, bet napavyko, nes degtukas sudege. Nusivilkau. Usidegiau kita degtuka, ugnis griebe gerai pajutau jog apsideginau oda ir liko zaizda.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home