Sunday, December 04, 2005

Sapnai Dec 04, 2005

Sapnas: Slykstyne
Tai buvo vienas is slyksciausiu kada nors mano sapnuotu sapnu. Niekam nepatarciau jo sapnuoti vienam namuose.

Veiksmas vyko nakti kazkokioje poilsiavieteje. Sedejau su savo klasiokais prie keturkampo plataus stalo. Virs jo spingsejo labai paprastas sviestuvas, ir apsviete tik stala ir prie jo sedinciu zmoniu veidus. Mes apie kazka labai intensyviai diskutavome.

Uzsinorejau i tualeta tad pakilau nuo stalo ir paemes viena is triju stovejusiu tualetiniu popieriaus rulonu kryptingai patraukiau. Ejau kazkokiu tamsiu koridoriumi, vis dar tolumoje matesi ir girdejosi mano draugai. Niekada nebuvau toje aplinkoje, taciau jauciau, jog ji man pazistama.

Zinojau, jog cia yra du tualetai: vienas didelis, su daug perskyrimu, ir kitas - vienute. Nutariau eiti i vienute, kadangi norejau ramiai pasedeti. Jis buvo siek tiek toliau einant koridoriumi i kaire.

Uzlipau laiptais. Atidariau duris, nusimoviau kelnes, pamaciau, jog visas tualetas tapo permatomas. Maciau savo draugus vienoje puseje, o kitoje puseje Rutkausku nama Netoniuose. Lauke buvo tamsi naktis. Pazvelges zemyn dar pastebejau, jog cia labai nesterilu ir nemazai pridergta tad issiterliojau savo kelnes. Pasislykstejau. Atidariau langa, nes patalpa mazejo akyse ir joje tilpti buvo vis sunkiau. Maniau atliksiu savo reikalus tiesiai pro langa, bet staiga pamaciau kaip i mano lytini organa per slapimtaki bando patekti kazkoks kirminas. Emiau ji traukti. Jis lindo atgal gana nenoriai. Tai buvo zalios spalvos gyvis su kojomis, mazdaug 5 cm dydzio. Trenkiau ji lauk. Kitas toks pat kirminas siurbesi man i slauni, ir jau buvo beilendas, bet sugebejau ji is ten isprasyti. Fuiiii!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home