Friday, December 09, 2005

Sapnai Dec 09, 2005

Sapnai: Kerciaus Beieskant
Mano vaikystes kiemas Raseiniuose. Aplinkui daugiabuciai, sviecia saule, ne vieno zmogaus. As su savo dviraciu mokinuosi vaziuoti ant vieno rato. Tai darau labai sekmingai ir legvai. Po to taip isismaginau, kad pradejau vazineti tik ant vieno rato. Stebejausi kodel man anksciau taip sunkiai pavykdavo.

Nuriedejau i gretima kiema. Pastebejau prie gatves besiburiujant Kerdziaus klasiokus. Su Kerdzium buvau prarades kontakta jau pries kokius 5 metus, todel knietejo suzinoti kur jis yra.

Jo klasioku tarpe atpazinau Deivi, Kruki ir dar kai kuriuos. Jie kaip visada laide savo nemiritngus juokelius. As privaziavau ir pasiteiravau ar jie nezina kur yra Kerdzius. Deivis besisypsodamas atsake, jog viskas ka jis zino yra tai, kad Kerdzius persikrauste i Alytu. Deivio veidas tuomet kai kalbejo su manimi nepazistamai pasikeite, taciau vis dar zinojau, kad jis yra Deivis.

Sapnai: Sukilimas Vilniuje
Atsimenu buvau kazkokioje apleistoje parduotuveje Vilniuje, Gedimino prospekte. Jausmas toks, jog viskas vyksta II pasaulinio karo metais. Vilniuje vyko kazkoks sukilimas. Toje parduotuveje radau plasmasini pistoleta ir nutariau ji pasiimti. Is paziuros atrode veikiantis, todel nutariau isigyti soviniu.

Zinojau, kad soviniu gausiu Akropolyje, todel paemiau troleibusa. Vaziavau stacias - zuikiu. Troleibusas buvo pustustis, stoviniavo zmones. Pagalvojau, jog reiketu issimusti taloneli. Beeidamas to padaryti troleibuso priekyje pastebaju kontroliere, ji tikrino bilietelius. Pazenklinau, atsisedau. Ji praejo pro viena besisypsancia keleive, kuri vaziavo be bilietelio, taciau jos nebaude. Priejo prie manes, paprase talonelio - parodziau. Ji labai atidziai paziurejo, taciau talonelio is mano ranku neeme. Paziurejo dar karta: talonelyje buvo per daug skyliu, ji pastebejo jog jis buvo ismustas pora kartu. As irgi pastebejau, jis buvo ismustas viena karta elektroninio zymeklio, kur matesi data ir koki pora kartu rankiniu zymekliu, taciau as zinojau jog talonelis buvo mustas tik viena karta, nes jis buvo naujas, nors ir labai suglamzytas.

Kontroliere staiga atsilenke nuo manes ir istiesusi dar du bilietelius pasake kazka panasaus i "siusrprizas". Pasake, jog tai kaledu proga. Islipau is troleibuso, nelabai gaudziausi kur esu, vietu nepazinojau.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home