Wednesday, December 07, 2005

Sapnai Dec 07, 2005

Sapnas: Karateka
Klaidziojau savo mokyklos koridoriais basas su karate apranga. Tuo momentu buvo apsiniauke ir saltoka, berods lauke buvo siek tiek sniego. Neprisimenu del ko aplankiau savo mokykla, taciau isejau pro laukines duris ir patraukiau namo.

Prisiminiau jog atvaziavau su masina ir, kad ji laukia stovejmo aikstelej. Apsisukau ir ejau jos pasiimti. Uz nugaros ejo trys merginos ir prunkste is mano uniformos ir siaip bendro ivaizdzio. Jauciau vesia zeme savo padais, vietomis buvo ledas.

Smirinejo daugiau zmoniu aplinkui. As palindau po kazkokiu medziu ir atlikau pora smugiu rankomis ir kojomis. Mokyklos sodelyje tuo pat metu praktikavo Wu-Shu mokiniai. Ju buvo apie trisdesimt. Visi su baltomis Wu-Shu uniformomis, ir dirzais. Praktikavo kazkokia koordinacijos technika ant vienos kojos, bandydami pakirsti priesais stovinti nusisukusi varzova.

Praejes juos pradejau dairytis savo masinos, bet aiksteleje jos nesimate. Paejus toliau atradau dar viena stovejimo aikstele, nors jos tenai neturejo buti. Sutemo. Pastebajau savo transporto priemone beveik uzblokuota kitu gretimais stovinciu masinu. Vos-vos isispraudziau pro priekines dureles, uzvedziau. Garsas buvo toks, kaip, kad masnos kur kazkada turejau, o vaizdas dabartines.

Atsargiai neuzkliudydamas pravaziavau blokuojancias masinas, pajudejau mokyklos kiemo link. Vel tapo giedra, ir, berods, jau buvo pavasaris. Vaziavau atsargiai, nes praeinanciu is tiesu buvo daug. Ieskojau kur paparkuoti masina, nes turejau sugrizti i mokykla ten pasiimti savo rubu.

Wu-shu mokiniai vis dar praktikavo ir demonstravo savo sugebejimus. Vienas su futbolo kamuoliu, mazdaug sesiu metu vaikas rode kamuolio valdymo klase. Po to jie sulipo vienas ant kito padarydami 4-5 zmoniu stulpa, pats aukstutinis laike kamuoli. Po akimikos ju stulpas isiro ir jie minkstai nusoko ant zemes.

Kuri tai laika jie bande pastatyti dar aukstesni zmoniu stulpa. Jiems ejosi sunkiai. Taciau akimirka kai as nusisukau ir vel atsisukau mazdaug devyniu zmoniu stulpas jau virto ant zemes. As pestebejau, jog patys virsutiniai zmones buvo manekenai.

Sapnas: Autobuse
Ilipau i kazkoki trumpu marsrutu autobusa. Ir paprasiau bilieto iki Kauno. Vairuotojas pareiske, jog Kaune nestoja. Anot jo galimybe sustoti yra tik Kulautuvoje arba 25 km uz Kauno. Paprasiau bilieto uz Kauno. Jis vel kazka pradejo aiskinti ir isvengdamas susidurimu su priesiais gatve einanciais paaugliais dare staigius manevrus vairu, bei stabdziais.

Tada jis apibilietavo naujai ilipusius keleivius, o as vis dar stovejau be bilieto. Vel paprasiau bilieto, tada jis paeme kazkoki grazinta/naudota bilieta ir bande ikisti man. Paziurejau, jog bilieto kaina buvo 0.8 cento. Pasakiau jam, kad nustotu mane apgaudinejes ir pareikalavau, kad atspausdintu nauja. Dar pastebejau, kad jei ilips kontroliere as busiu kaltas.

Tada jis paeme is manes bilieta, parase zaliu plamasteriu pliusa, bei naujus skaicius, as jam padaviau $2 CAD, jis man graza, ir nuejau atsisesti i viena is ten stovejusiu odiniu foteliu palei langa.

Maciau, jog autobuse vaziuoja daug mano klasioku, taciau vien tik merginos. Pasisveikinau linkteledamas Erikai. Tada prie manes koketiskai prisedo nepazistama blondine, ir mes flirtavome likusi kelia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home